Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/xprors/public_html/admin/config/database.php on line 9

Notice: Undefined variable: page in /home/xprors/public_html/cms/page_setup.php on line 22

Notice: Undefined variable: page in /home/xprors/public_html/cms/page_setup.php on line 46

Notice: Undefined variable: page in /home/xprors/public_html/cms/page_setup.php on line 84

Notice: Undefined variable: page in /home/xprors/public_html/cms/page_setup.php on line 122

Notice: Undefined variable: page in /home/xprors/public_html/cms/page_setup.php on line 138

Notice: Undefined variable: page in /home/xprors/public_html/cms/page_setup.php on line 146
Optimizacija i upravljanje resursima za štampanje
Notice: Undefined variable: page in /home/xprors/public_html/cms/template.php on line 75

Sve će biti digitalno

Pa ni štampa nije izuzetak

U sadašnjem vremenu u kojem živimo i radimo, svedoci smo svakodnevnih izazova u poslu, problema u prozvodnji, manjka znanja, nedostatka kvalitetne tehničke podrške, neizvesne i otežane naplate.

Sve to se odražava i na grafičku delatnost i čini da raditi ovaj posao nije ni lako ni jednostavano. Ipak, grafička delatnost je i dalje kreativan, dobar i profitabilan biznis, bilo kao nastavak porodnične tradicije ili kao posao koji tek pokrećete.

saznajte više
xpro štampači


poslovna rešenja

U sadašnjem vremenu u kojem živimo i radimo, svedoci smo svakodnevnih izazova u poslu, problema u prozvodnji, manjka znanja, nedostatka kvalitetne tehničke podrške, neizvesne i otežane naplate. Sve to se odražava i na grafičku delatnost i čini da raditi ovaj posao nije ni lako ni jednostavano. Ipak, grafička delatnost je i dalje kreativan, dobar i profitabilan biznis, bilo kao nastavak porodnične tradicije ili kao posao koji tek pokrećete.proizvodi

U sadašnjem vremenu u kojem živimo i radimo, svedoci smo svakodnevnih izazova u poslu, problema u prozvodnji, manjka znanja, nedostatka kvalitetne tehničke podrške, neizvesne i otežane naplate. Sve to se odražava i na grafičku delatnost i čini da raditi ovaj posao nije ni lako ni jednostavano. Ipak, grafička delatnost je i dalje kreativan, dobar i profitabilan biznis, bilo kao nastavak porodnične tradicije ili kao posao koji tek pokrećete.
Notice: Undefined variable: page in /home/xprors/public_html/cms/template.php on line 205